دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بیانیه آمریکا، اروپا و ناتو درباره تحولات افغانستان

آمریکا، اتحادیه اروپا و ائتلاف ناتو بامداد شنبه (به وقت تهران) در بیانیه‌ای اعلام کردندکه همزمان با خروج نیروهای ائتلاف از افغانستان، تحولات در این کشور را تحت نظر دارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 24
کد خبر: ۹۶۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آمریکا، اتحادیه اروپا و ائتلاف ناتو بامداد شنبه در بیانیه‌ای مدعی شدند که تحولات افغانستان را زیر نظر دارند و اوضاع این کشور راه حل نظامی ندارد.

 

در این بیانیه آمده است: «از افزایش میزان خشونت و حملات از سوی طالبان نگران هستیم و اوضاع افغانستان هیچ راه حل نظامی نداشته و خواستار پیروی از روند صلح هستیم».

 

در بیانیه آمریکا، اتحادیه اروپا و ناتو اضافه شده است: «به پایبندی به قانون بین‌المللی انسانی و حمایت از غیرنظامیان دعوت می‌کنیم و در راستای عدم استفاده دوباره از افغانستان به عنوان پایگاهی برای تروریست‌ها تلاش خواهیم کرد».

 

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا نیز روز جمعه گفت در صورتی که طالبان با زور، قدرت را در افغانستان به دست بگیرد، افغانستان به کشوری طرد شده تبدیل خواهد شد.

 

وی که با شبکه خبری ان‌بی‌سی صحبت می‌کرد، افزود: «در صورتی که طالبان کنترل افغانستان را در دست بگیرد، این کشور حمایتی را که از جامعه بین‌المللی دریافت می‌کند، نخواهد داشت».

 

این مقام ارشد آمریکایی گفت واشنگتن اعتقادی به راه‌حل نظامی در افغانستان نداشته و آمریکا در حال بررسی روشی برای پایان دادن به درگیری 40 ساله در افغانستان است.

 

بعد از توافق فوریه ۲۰۲۰ آمریکا و طالبان و امضای «توافقنامه صلح» بین دو طرف، روند خروج نظامیان آمریکایی و متحدان این کشور از افغانستان شروع شد.

 

ایالات متحده و دیگر کشورهای عضو ناتو در سال ۲۰۰۱ در پاسخ به حملات ۱۱ سپتامبر همان سال در آمریکا، به افغانستان حمله نظامی کردند و از آن زمان، حضور نظامی و اشغالگری آنها در افغانستان ادامه داشته است./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار